Gratis service, gratis belastingaangifte 2020

Het jaarlijkse gevecht met de belastingaangifte is voor velen in mei, juni en juli een urenlang zwoegen en zweten voor het computerscherm. Tax-on-web en dergelijke simulaties zouden het proces moeten vergemakkelijken, maar toch zien wij dat onze klanten problemen ondervinden met het invullen en berekenen van de belastingaangifte en vooral zelf veel fouten maken.

Gratis service, gratis belastingaangifte 2020

Omwille van de vele fouten die gemaakt worden, biedt ons kantoor de service gratis belastingaangifte aan. We hebben kennis van zaken en meer dan 25 jaar ervaring in deze materie.  Jaarlijks vullen wij een 1500-tal belastingaangiftes in. Aarzel dan ook niet om ons te contacteren voor een professionele aanpak!

Optimaliseren belastingvoordeel

Hoe kan ik mijn personenbelasting gaan optimaliseren of, met andere woorden, hoe kan ik het meest belastingvoordeel doen? Daarvoor zijn er vandaag enkele oplossingen; o.a. pensioensparen, langetermijnsparen en een hypothecaire lening. Aarzel niet om ons kantoor te contacteren zodat we uw personenbelasting volledig kunnen invullen of nazien + optimaliseren op uw maat.